Flik Flak Horloge

Flik Flak, het Zwitserse kinderhorlogemerk, combineert kwaliteit met plezier sinds 1987. Deze duurzame horloges zijn ideaal voor het leren klokkijken, met wasbare bandjes en designs voor elke jonge avonturier of dromer. Een modieus en educatief accessoire dat meegroeit met je kind. Ontdek het perfecte horloge voor jouw kind bij Flik Flak.

Flik Flak
Toon filters Verberg filters
Skip to product list

Minimum value
Maximale Waarde

Producten 1-28 van 112

Sorteer op:

Flik Flak

Flik Flak, het kinderhorlogemerk van Swatch, is al sinds 1987 een begrip in de wereld van kinderhorloges. Deze horloges, bekend om hun Zwitserse kwaliteit en duurzaamheid, zijn perfect voor kinderen die nog leren klokkijken. Het duidelijke onderscheid tussen uren en minuten helpt hen op een leuke en educatieve manier de tijd te begrijpen. Of het nu gaat om een avontuur in de speeltuin of een middagje spelen in de zandbak, een Flik Flak kinderhorloge is ontworpen om tegen een stootje te kunnen.


De collectie van Flik Flak is rijk aan kleuren en thema's die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen. Voor ieder kind is er een passend horloge te vinden. Stoere designs met Spiderman of dinosaurussen voor de kleine avonturiers, of schattige roze horloges met konijntjes en eenhoorns voor de dromers. En maak je geen zorgen over viezigheid of slijtage; de textielen bandjes zijn eenvoudig te wassen in de wasmachine, zodat het horloge altijd fris en mooi blijft.


Een horloge voor elke gelegenheid

Flik Flak horloges zijn niet alleen praktisch en robuust, maar ook een modieus accessoire voor kinderen. Met een breed scala aan designs is er voor elke gelegenheid wel een passend horloge.


Kwaliteit en duurzaamheid

De Zwitserse kwaliteit van Flik Flak horloges staat garant voor duurzaamheid. Ze zijn speciaal ontworpen om mee te groeien met je kind, van de eerste stappen in het leren klokkijken tot aan de avonturen van de tienerjaren.


Educatieve waarde

Een Flik Flak kinderhorloge is meer dan alleen een tijdsaanduiding; het is een educatief hulpmiddel dat kinderen op een speelse manier helpt de tijd te leren lezen.


Wasbare bandjes

De textielen bandjes van de Flik Flak horloges zijn gemakkelijk te wassen. Dit maakt het onderhoud eenvoudig en zorgt ervoor dat het horloge er altijd als nieuw uitziet.Thema's en personages

Van Flik Flak Corn tot Flik Flak Rainbow, de horloges zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en met populaire personages die kinderen aanspreken.


Voor jongens en meisjes

Het assortiment van Flik Flak is zo divers dat er voor zowel jongens als meisjes een aantrekkelijk en passend horloge te vinden is.


In de wereld van kinderhorloges is Flik Flak een gevestigde naam die synoniem staat voor kwaliteit en plezier. De horloges zijn ontworpen om kinderen op een leuke manier te begeleiden bij het leren van de tijd. Met een Flik Flak horloge om de pols wordt tijd lezen een avontuur en een deel van de dagelijkse routine.


Ontdek de wereld van Flik Flak en kies het perfecte horloge voor jouw kind. Met een Flik Flak aan de pols is elk moment een kans om te leren, te spelen en te groeien. Bestel nu en geef je kind een cadeau dat zowel praktisch als stijlvol is.