TW Steel Horloges

TW Steel, opgericht in 2005 door vader en zoon, staat voor oversized, stijlvolle horloges. Het Nederlandse merk combineert luxe met betaalbaarheid, en blijft innoveren met opvallende samenwerkingen in de sport- en entertainmentwereld. Elk horloge weerspiegelt durf en persoonlijkheid, perfect voor de zelfverzekerde individu die kwaliteit en uniciteit waardeert. Ontdek TW Steel: een wereldwijd fenomeen in horloges.

Toon filters Verberg filters
Skip to product list

Minimum value
Maximale Waarde

Producten 1-28 van 92

Sorteer op:

TW Steel

TW Steel is meer dan alleen een horlogemerk; het is een uniek statement. Al vanaf de start in 2005 onderscheidt dit Nederlandse merk zich door groot te zijn in zowel formaat als visie. De horloges van TW Steel zijn niet alleen tijdsaanduiders, maar ook symbolen van durf en stijl. Het merk staat nooit stil en is altijd op zoek naar innovatie en vernieuwing, wat resulteert in spannende samenwerkingen met bekende coureurs, atleten en artiesten. Deze samenwerkingen leiden tot speciale, begerenswaardige edities van de alom bekende TW Steel horloges.


Het verhaal van TW Steel, ofwel 'The Watch in Steel', begon met de fascinatie van Jordy Cobelens voor het werk van zijn vader Ton, die horloges ontwierp voor vooraanstaande
luchtvaartmaatschappijen en distributeur was voor de Swatch Group. Als een echt vader-en-zoon dreamteam begonnen ze hun eigen horloges te creëren en te verkopen, wat leidde tot het kenmerkende TW Steel-concept: oversized horloges die luxe uitstralen zonder de hoofdprijs te kosten. Dit concept sloeg enorm aan en al snel werden beroemdheden zoals Jay Z, Kim Kardashian en Kelly Rowland, maar ook motorsportlegendes als Tom en Tim Coronel, gezien met een TW Steel horloge om de pols. Ook de samenwerking met het Yamaha Factory Racing Team benadrukt de sportieve en avontuurlijke geest van het merk.


Een icoon van stijl en durf

TW Steel horloges zijn niet zomaar accessoires; ze zijn een verlengstuk van persoonlijkheid en stijl. Met een TW Steel horloge om je pols maak je een duidelijk statement: je bent zelfverzekerd, stijlvol en niet bang om op te vallen. De horloges zijn ontworpen voor diegenen die waarde hechten aan kwaliteit en een unieke uitstraling.


Samenwerkingen die inspireren

De samenwerkingen van TW Steel met bekende persoonlijkheden en sportteams zijn niet alleen marketingstrategieën, maar ook een bron van inspiratie. Ze weerspiegelen de passie en het doorzettingsvermogen die nodig zijn om de top te bereiken, waarden die TW Steel hoog in het vaandel draagt.


Een familiebedrijf met visie

Achter elk TW Steel horloge schuilt een verhaal van familie en traditie. Het merk is opgericht door vader en zoon, die hun gezamenlijke passie voor horloges hebben omgezet in een wereldwijd succes. Hun visie en creativiteit blijven de drijvende kracht achter het merk.


Innovatie en design

TW Steel staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en technische hoogstandjes. Elk horloge is een kunstwerk op zich, gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit. De horloges zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam.


Een wereldwijd fenomeen

Van Nederland tot ver over de grenzen, TW Steel heeft een onuitwisbare indruk gemaakt in de horlogewereld. Het merk heeft fans over de hele wereld en blijft groeien in populariteit en bekendheid.


De keuze van de kenners

Liefhebbers van horloges kiezen voor TW Steel vanwege de unieke combinatie van stijl, kwaliteit en betaalbaarheid. Het merk biedt iets voor iedereen, van de sportieve avonturier tot de stijlvolle professional.


TW Steel is een merk dat zich blijft ontwikkelen en innoveren. Het is een merk voor mensen die niet bang zijn om anders te zijn en die hun eigen weg durven te gaan. Met een TW Steel horloge laat je zien wie je bent en waar je voor staat. Of je nu op zoek bent naar een horloge voor dagelijks gebruik of een speciale gelegenheid, TW Steel biedt een breed scala aan modellen die passen bij elke stijl en elk moment.


Ontdek de wereld van TW Steel en vind het horloge dat bij jou past. Met een TW Steel horloge kies je voor kwaliteit, stijl en een statement dat je persoonlijkheid weerspiegelt. Draag het met trots, draag het met passie, draag TW Steel.