Mooihorloge.nl is reeds 14 jaar actief in de verkoop van diversen horlogemerken en sinds kort ook sieraden. Door de jaren heen hebben we tienduizenden klanten aan een nieuw horloge geholpen.

Voor onze winkel in Nijkerk zijn we op zoek naar een:

Verkoopmedewerker (m/v) (8-32 uur)

De functie
Als verkoopmedewerker heb je als doel om binnen het budget van de klant het juiste horloge of sieraad te adviseren. Hierbij ben je service- en klantgericht bezig. Door jouw persoonlijke touch en je kundigheid zorg je ervoor dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat en ook graag nog eens terugkomt. Je bent verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. Je geeft door je persoonlijke benadering en je expertise een positieve bijdrage aan het maximaliseren van de omzet. Je kunt denken aan de volgende taken:

 • Verkoop van horloges, sieraden en accessoires
 • Klanten informeren en adviseren over de collectie
 • Kassahandelingen op de juiste manier verrichten
 • Aannemen van reparaties en dit proces begeleiden inclusief communicatie naar de klant
 • Zorgen voor een goede winkelpresentatie
 • Vervangen van batterijtjes en inkorten van horlogebandjes
 • Bijspringen op kantoor voor de online orders bij topdrukte of ziekte
 
Hoe ziet je dag eruit?

Je maakt een rondje door de winkel en kijkt of de presentatie er optimaal uitziet. Na de opening help je klanten zo optimaal mogelijk. Als er gedurende de dag nieuwe goederen binnenkomen dan werk je deze op een rustig moment van de dag weg. Je zet horloges klaar die online zijn verkocht, zodat je collega van kantoor deze einde van de dag kan meenemen. Je zorgt ervoor dat alle horloges zo optimaal mogelijk worden geëtaleerd en dat de winkel schoon en netjes is. Jij bent het visitekaartje van de winkel en zorgt ervoor dat de klant weer met een goed gevoel de winkel uitloopt!

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en betrokken collega met een sterke persoonlijkheid, die het als een uitdaging ziet een succes te maken van de winkel. Je hebt bij voorkeur ervaring in het juweliersvak en passie voor horloges en sieraden. Je bent stressbestendig, servicegericht, professioneel, representatief en je hebt oog voor detail. Door jouw oprechte interesse in mensen creëer je een positieve sfeer in de winkel, waar het elke dag opnieuw een feestje is. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en je kunt goed luisteren naar de klant en helpen een keuze te maken. Je toont initiatief en stapt graag op klanten af.

 

Wat vragen wij?

 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bent nauwkeurig en administratief goed onderlegd
 • Je hebt goede ogen en bent niet dyslectisch, waardoor je in één oogopslag het verschil tussen 2 cijfers of letters ziet.
 • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen
 • Je hebt een verzorgd uiterlijk en ziet er op en top uit, je bent immers het visitekaartje
 • Je bent bereid om koopavonden, zaterdagen en feestdagen te werken (geen zondagen)
 • Je vindt het niet erg om alleen te werken

 

Wat bieden wij?
Een dienstverband van 8-32 uur. Een uitdagende, afwisselende baan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Werken in een klein en groeiend bedrijf waar de cultuur te omschrijven is als informeel, dynamisch, in een jong team met korte en directe communicatielijnen. Een marktconform salaris volgens CAO met pensioenregeling en zicht op een vaste aanstelling.

Geïnteresseerd?
Overtuig ons en stuur een krachtige motivatiebrief, cv en recente foto naar bas@mooihorloge.nl t.a.v. B van Westrenen.